Rorfokus.fi tarjoaa upeita sisustuselementtejä kylpyhuoneeseen

Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia ja uuden kodin täysin uutta kylpyhuonetta, kannattaa tutustua rorfokus.fi-sivustoon. Se tarjoaa upeita moderneja sisustuselementtejä kylpyhuoneeseen ja tekee kylpyhuoneen sisustamisesta helppoa, nopeaa ja näppärää! Löydät verkkokaupasta myös laadukkaita putkistotuotteita, joten voit laittaa kylpyhuoneen kerralla kuntoon tämän verkkokaupan tuotteilla! Sivusto onkin kylpyhuoneen suunnittelun parissa pähkäilevän sisustusarkkitehdin unelmakauppa!

Mikä ihmeen rorfokus.fi?

Rörfokus on ruotsalainen Gävlessä sijaitseva putkisto- ja kylpyhuoneliike. Suomalaisia asiakkaita Rörfokus palvelee monipuolisella rorfokus.fi -sivustolla. Verkkokaupan ansiosta suomalaisten asiakkaiden ei siis tarvitse matkustaa Gävleen voidakseen hyödyntää Rörfokuksen monipuolisia valikoimia! Itse asiassa verkosta tilaaminen on erityisen helppoa ja näppärää, sillä se säästää runsaasti aikaa, kun aikaa ei tuhraannu lainkaan kaupasta toiseen kiertelyyn. Rörfokuksen verkkokaupassa voit rauhassa vertailla erilaisia tuotteita ja hintoja ja tehdä budjettisi mukaisia laadukkaita valintoja! Löydät Rörfokukselta kylpyhuonetuotteiden lisäksi myös putkistotuotteita, sisustustuotteita, puutarhatuotteita sekä esimerkiksi keittiön ja kodinhoitoon tarvittavia tuotteita. Yksi Rörfokuksen suosituimmista tuotekategorioista ovat peilit, jotka sopivat hyvin myös näyttävään kylpyhuoneen sisustukseen. Rörfokuksen näppärät hakutoiminnot auttavat sinua löytämään tarvitsemasi tuotteet verkkokaupan monipuolisista valikoimista.

Kylpyhuonetärppejä

Edellä mainittujen peilien lisäksi kannattaa erityisesti tutustua verkkokaupasta löytyviin suosittuihin QBAD-kylpyhuonekalusteisiin. Tämän suositun tuotemerkin juuret vievät Ruotsiin ja tuotemerkki on tullut tunnetuksi korkeasta laadustaan sekä edullisista hinnoistaan. Tuotemerkin valikoimista löytyy laaja valikoima kylpyammeita, kylpyhuonekalusteita, kylpyhuonetarvikkeita, hanoja sekä kastelulaitteita. Tuotemerkin laadukkaat tuotteet sopivat hyvin myös suomalaisiin kylpyhuoneisiin, joissa arvostetaan laatua ja moderneja pintoja. Tuotesarjan uutuuksien joukosta löytyy esimerkiksi pesuallas- ja keittiöhanoja, joiden muotoilussa on käytetty messinkiä sekä modernia mattamustaa ilmettä. Myös tuotteiden hinnat ilahduttavat kylpyhuoneen sisustajan tai remontoijan lompakkoa, sillä tuotteiden hinta-laatusuhde on Rörfokuksella kohdallaan! Koska QBAD-tuotteet löytyvät Rörfokuksen omista varastoista, pystytään ne toimittamaan erittäin nopeasti myös Suomeen!

Yksi hyvä keino tutustua muiden Rörfokuksen asiakkaiden suosimiin tuotteisiin on tutustua verkkokaupan Suosituimmat tuotteet -kategoriaan.Tällä hetkellä suosittuja tuotteita ovat esimerkiksi messingin väriset Q3 Qbad-vetimet, joita voi löytää jo muutamalla eurolla. Myös saman sarjan pyöreät levynupit löytyvät suosittujen tuotteiden kategoriasta muutamien eurojen hintaan. Jos budjettisi on pieni, mutta haluat piristää kylpyhuoneesi ilmettä, on kylpyhuonekalusteiden vetimien vaihtaminen yksi hyvä idea. Jos kalusteiden ovet ovat vielä hyvässä kuosissa, mutta niiden vetimet paljastavat kalusteiden olevan menneiltä vuosikymmeniltä, vaihda kalusteiden vetimet moderneihin Qbad-sarjan vetimiin ja saatat yllättyä, kuinka paljon tämä pienen budjetin face lift muuttaa koko kylpyhuoneesi ilmettä!

Yksi mielenkiintoinen tärppi nuorekkaaseen kylpyhuoneeseen, on WC-istuimen LED-valo. Tämä tuote varmasti jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta ainakin se auttaa WC:täsi erottumaan massata! Ehkä hieman yllättäen myös tämä tuote löytyy tällä hetkellä Rörfokuksen suosituimpien tuotteiden joukosta ja maksaa vain hieman yli kymmenen euroa. Tässäkin on siis mahdollisuus muuttaa WC:n ilmettä kerralla pikkurahalla!