Partyking auttaa järjestämään arkkitehtitoimiston juhlat

Arkkitehtitoimiston työ on nykypäivänä yleensä erittäin hektistä, eikä olekaan ihme, että työntekijät kaipaavat ajoittain mahdollisuutta rentoutumiseen. Toimiston yhteiset juhlat ovat myös hyvä keino tutustua paremmin ja luoda ryhmähenkeä työntekijöiden keskuuteen. Toisaalta juhlien järjestäminen tuo helposti lisästressiä muutoinkin jo kiireiseen arkeen – etenkin, kun järjestelyt kaatuvat usein yhden tai muutaman työntekijän harteille. Onneksi juhlien järjestämisen ei kuitenkaan tarvitse olla haastavaa eikä stressaavaa, jos antaa Partykingin auttaa!

Naamiaisjuhlat Partykingin tapaan

Verkkokauppa partyking on naamiaisjuhlien kunkku! Naamiaisjuhlat ovat siitä kiva juttu, että niissä aikuisetkin pääsevät hulluttelemaan ja päästämään luovuutensa valloilleen. Arkkitehtitoimistosta yleensä löytyy luovuutta, joten myös toimiston naamiaisista on odotettavissa ikimuistoiset!

Partykingin valikoimista löytyy monia upeita naamiaisasuja, jotka sopivat hyvin arkkitehtitoimiston juhliin. Esimerkiksi delux-tason viktoriaaninen mekko loihtii sinusta hetkessä naamiaisten näyttävän kaunottaren. Rankan työpäivän jälkeen saatatkin kokea olevasi tässä mekossa kuin prinssin juhliin kiiruhtava Tuhkimo. Jos haluat tehdä vaikutuksen toimiston herrasmiehiin, on tämä asu hyvä vaihtoehto! Naamiaisissa voi käyttää myös jotakin tiettyä teemaa siten, että kaikki osallistujat pukeutuvat kyseisen teeman mukaan. Miltä kuulostaisivat vaikkapa yksisarvisnaamiaiset, joissa osallistujat pukeutuisivat Partykingin mukaviin kigurumi-asuihin ja nauttisivat hauskasta ja rennosta illasta mukavassa seurassa?

Näyttävä kattaus Partykingin tapaan

Usein juhlien järjestäjä stressaa erityisesti juhlien jälkeistä aikaa, jolloin on aika siivota juhlien aiheuttama sotku. Etenkin tiskivuori pelottaa monia juhlien järjestäjiä. Partykingin ansiosta kenenkään ei onneksi tarvitse tiskata juhlien jälkeen, sillä verkkokaupasta löytyy laaja valikoima näyttäviä kertakäyttöisiä kattaustuotteita sekä yksittäispakattuja herkkuja. Esimerkiksi kivat Slush Ice & Drink -setit ovat hauska ja viilentävä vaihtoehto, joka sopii etenkin kesällä vietettäviin juhliin. Toinen hyvä vaihtoehto kesäisiin juhliin ovat vaikkapa Starbucksin annospakkauksiin pakatut jääkahvit.

Juhlien kattauksessa voi myös noudattaa juhlien ennakolta valittua teemaa. Esimerkiksi upeilla ilmapalloilla on mahdollista luoda toimistoon hetkessä juhlan tuntua valitun teeman mukaisesti – ja ilmapallotkin on tietysti helppo tilata Partykingiltä!

Juuri nyt monissa toimistoissa suunnitellaan kuumeisesti hurjan hauskoja halloween-juhlia ja näihin juhliin löytyy vaikka mitä rekvisiittaa Partykingiltä. Kun toimiston suuren kokouspöydän verhoaa mustalla muovisella pöytäliinalla, on sen päälle helppo lähteä sommittelemaan hurjaa halloween-teemaista kattausta. Lisäksi muovinen pöytäliina suojaa toimiston arvokasta pöytää. Jos kattauksen suunnittelemisessa haluaa päästä erityisen helpolla, löytyy Partykingiltä jopa Halloween-kattaus-pakkauksia. Näistä pakkauksista löytyy tarjoiluastiat kahdeksalle hengelle halloween-tyyliin. Tarvittaessa pakkauksia voi ostaa kerralla useamman, jos tulossa on suuret juhlat.